Logeer en weekend begeleiding

Authiek bied zowel doordeweeks als in de weekenden logeren onder begeleiding. Deze momenten bieden een uitgelezen kans om met de kinderen te werken aan hun doelen.

Begeleid logeren op De Glind


Doordeweeks logeren
Van maandag tot en met donderdag bieden wij de mogelijkheid tot logeren voor de kinderen. Wij organiseren een dagprogramma dat overloopt in een avondprogramma om zo aan verschillende doelen te kunnen werken met onze cliënten.

Weekenden
Wij organiseren verschillende weekenden waarin de kinderen kunnen logeren. Tijdens een weekend pakken wij een thema op waarin wij aan de doelen kunnen werken. Er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buitenshuis. Dankzij onze mooie locatie in de bossen van Hollandsche Rading hebben de kinderen alle ruimte om zich te ontwikkelen.


De weekenden

Authiek organiseerd diverse weekenden afgestemd op de verschillende doelgroepen die zij begeleid.

KOM IN CONTACT

Plan een bezoek


Mogelijkheden

Wij werken vanuit de aangeboren mogelijkheden van elke cliënt.
Iedereen heeft een gave of aanleg voor een bepaald gebied, ook al komt dit niet altijd volledig tot uitdrukking. Wij hebben speciale aandacht voor de vaardigheden die een client al bezit met als doel deze in de begeleiding te integreren. De client kan vanuit een voor hem of haar veilige omgeving stappen zetten. Door succeservaringen leert de cliënt het zelfvertrouwen vergroten. Tevens leren cliënten tijdens dit proces onder zorgvuldige begeleiding nieuwe (sociale) vaardigheden.