Naschoolse begeleiding

In ons ruime villa midden in de mooie bossen van De Glind, vinden onze kinderen een heerlijke prikkelarme omgeving om te spelen, te genieten, te leren, te sporten en zelfs ook om te slapen. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zowel binnen als buiten. 

Naschoolse begeleiding


Bosrijke omgeving
In ons ruime villa midden in de mooie bossen van De Glind, vinden onze kinderen een heerlijke prikkelarme omgeving om te spelen, te genieten, te leren, te sporten en zelfs ook om te slapen. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zowel binnen als buiten. Wij bieden een veilige omgeving waarbinnen acceptatie, plezier en spel de basis vormen om spelenderwijs te groeien.

Ontwikkeling
Vanuit ons specialisme richten wij ons op de emotionele en sociale ontwikkeling van de kinderen. Ons doel is om kinderen mentaal sterk te maken. Ze te leren hun eigen keuzes te maken. Om zo vanuit een gezonde eigenwaarde plezier te vinden in het contact met anderen.


KOM IN CONTACT

Plan een bezoek


Zelfstandigheid

Zelfstandigheid wil zeggen het vermogen van cliënten om zelfredzaam te zijn op alle levensterreinen met zo min mogelijk professionele ondersteuning en zorg. Wij geloven dat de ontwikkeling van zelfstandigheid het efficiëntst tot stand komt vanuit de intrinsieke motivatie. Door de client bewegingsruimte te geven ontdekt hij/zij wat werkt. Wij geven deze ruimte binnen veilige kaders.